Zhejiang KANGERLE éléktronika CO., LTD

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns06
  • sns07
  • whatsapp

Kango switch KCD5-2-101

Pondok Description:


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Chinakel kango Pindah Feature
    Suhu: -25-80 ° C
    Dihaturkeun beban: AC 250V 16A
    Kontak Résistansi: ≤ 50mΩ
    insulasi Résistansi: ≥ 100MΩ
    tahan tegangan: AC1000V / mnt
    Kahirupan: ≥ 10000 kali


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    

    Send your message to us:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!